OUTFIT/EVENT | Cro A Porter A/W 2013/2014 (Day 3)

10/29/2013

Tomislav Bahoric

Almost all collections at the third night of Cro A Porter were very dark and avant-garde. Hence, I liked every single collection, except the ones by Anamarija Asanovic and Borna Rajic.
There were 8 collections presented that night, which was really exhausting for everybody, but since I liked almost all of them, I shouldn't complain, right? :)
I wore my purple plaid dress by Zoran Aragovic, but this time I used it in a way that it looked like a skirt. I achieved that by putting a cool sweatshirt over it. I really like how it looks that way.
I'm sorry that I don't have more detailed pictures of my look, but I will still write down everything I wore that night.
xoxo S.
_________________________________________
Prijevod:
Skoro sve kolekcije treće večeri Cro A Portera su bile jako tamne i avangardne. Iz tog razloga svidjele su mi se sve kolekcije osim onih koje su napravile Anamarija Asanović i Borna Rajić.
8 kolekcija je predstavljeno tu večer, što je bilo užasno naporno za sve, ali pošto su mi se skoro sve kolekcije svidjele, ne bih se trebala žaliti, zar ne? :)
Nosila sam ljubičastu kariranu haljinu Zorana Aragovića, ali ovaj put sam ju koristila na način da izgleda kao suknja. To sam postigla tako da sam obukla majicu preko nje. Jako mi se sviđa kako izgleda na taj način. Ispričavam se što nemam slike detalja ovoga outfita, ali svejedno ću napisati sve što sam nosila te večeri. Ako želite znati više o svim kolekcijama ove večeri, pročitajte moj članak za CroModu OVDJE.
xoxo S.


photo by LaCouture.hr

Tomislav Bahoric


Hippy Garden

WHAT I WORE:
- dress: Zoran Aragovic
- sweatshirt: c/o Insane Jungle
- shoes: Mango
- ring: Saint Laurent
- bag: Mango

BLOGLOVIN - FACEBOOK - TWITTER
INSTAGRAM: @siennaana

You Might Also Like

2 comments

  1. Pavlin je bio predobar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim na Bahorica, sorry, pobrkalo mi se!

      Delete

Thank you everybody for your comments, I love reading them! If you like my blog, please follow me:)

Subscribe