Best of Fashion in the air in 2012

1/02/2013



Hi my lovely readers and happy New Year!
I decided to do a post in which I remember the best moments in my life and blog in 2012. The pictures I decided to show you in this post aren't just my oufit pics, but also pictures of various events I attended, places I visited, etc.
Before I start my little recap, I just want to thank each and every one of you for reading and following my blog! You have no idea how much I appreciate it... When I started my blog, I just wanted my own little place on the world wide web, where I could write about fashion. I didn't know anything about fashion blogs, and I can't believe how much I've learned so far.
Now here's the recap of my 2012....
Probably the biggest change in the last year was that I moved to the new apartment, which I love. I don't know if I mentioned this to you, but I graduated from college about two months ago, so I'm officially an interior designer now. Unfortunately, I didn't travel much, so that's one of my biggest wishes for 2013.
Also, in 2012 I changed my blog's web address, and now it's customized and simple: www.fashionintheair.com. I collaborated with so many online shops and brands from all over the world, and I want to thank everyone that has collaborated with me in any way. I also have some new collaborations planned for 2013, so that's going to be fab. Croatia will join the European Union on July 1st 2013, and we won't have to pay the high customs anymore. I think that will be great for the Croatian bloggers, and will open the door for new collaborations.
2012 was also great because Red Hot Chili Peppers, Franz Ferdinand and Mando Diao performed in Zagreb, and I feel so lucky that I could see some of my favorite band live. Some of the best concerts of my life! It would be too long to talk about everything that happened so I'm just going to say I attended a lot of amazing fashion shows, events, met a lot of interesting people, including designers, bloggers and reporters.
This is a very short recap just to let you know what was happening in 2012 in my life, and I hope 2013 is even better. Enjoy the pics :)
xoxo S.
____________________________________
Prijevod:
Pozdrav dragi moji čitatelji i sretna nova godina!
Odlučila sam napraviti post u kojem se prisjećam najboljih trenutaka u mom životu i blogu u 2012. Slike koje sam vam odlučila pokazati nisu samo slike mojih outfita, nego i slike evenata na kojima sam bila, mjesta koje sam posjetila, itd.
Prije nego što započnem svoj mali pregled, želim zahvaliti svakome od vas koji čitate i pratite moj blog! Ne znate koliko mi to puno znači... Kad sam otvorila svoj blog, samo sam željela svoje malo mjesto na world wide web-u , gdje bih mogla pisati o modi. Nisam znala ništa o modnim blogovima, i ne mogu vjerovati koliko sam naučila do sada.
I sada evo pregleda moje 2012...
Vjerojatno najveća promjena prošle godine je bila da sam se preselila u novi stan, koji obožavam. Ne znam da li sam vam spomenula, ali također sam završila studij dizajna interijera na visokom učilištu Profokus, tako da sam sad službeno dizajnerica interijera. Nažalost, nisam puno putovala, tako da mi je to jedna od najvećih želja za 2013.
Također, u 2012. sam promjenila web adresu svoga bloga, tako da je sada prilagođena i jednostavna: www.fashionintheair.com. Surađivala sam sa zaista puno online shopova i brandova iz cijeloga svijeta, te želim zahvaliti svima koji su surađivali samnom na bilo koji način. Imam u planu i neke nove suradnje za 2013., tako da će to biti odlično. Hrvatska će se priključiti Europskoj Uniji 1. srpnja 2013., i više nećemo morati plaćati visoke carine. Mislim da će to biti super za hrvatske blogere, i da će otvoriti vrata za nove suradnje.
2012 je također bila super jer su Red Hot Chili Peppers, Franz Ferdinand i Mando Diao nastupali u Zagrebu, i osjećam se toliko sretno što sam mogla vidjeti neke od svojih najdražih bendova uživo. Neki od mojih najdražih koncerata u životu! Bilo bi predugačko da pričam o svemu što se dogodilo, tako da ću samo reći da sam bila na puno predobrih revija, evenata, upoznala puno zanimljivih ljudi, uključujući dizajnere, blogere i novinare.
Ovo je jako kratki pregled samo da vam kažem što se događalo u 2012 u mom životu, i nadam se da će 2013. biti još bolja. Uživajte u slikama :)
xoxo S.





2013, bring it on!

You Might Also Like

12 comments

  1. Sretna Nova godina...
    Lijepa godina je koliko vidim iza tebe :)

    ReplyDelete
  2. super post :)
    neka ti i 2013 bude ovako lijepa...sretna nova..sve najbolje :)

    ReplyDelete
  3. Obožavam dizajn interijera od malena tako da moram prizati da ti poprilično zavidim po tom pitanju!
    Dečko i ja smo 2013. proglasili godinom putovanja. Nadam se da će se i tebi to ostvariti :) Sve najbolje!

    ReplyDelete
  4. čestitke na diplomi! neka ti nova 2013 bude još uspjesnija!

    ReplyDelete
  5. Super slike.. Zelim ti sretnu novu 2013!

    ReplyDelete
  6. lijep pregled. čestitam na diplomi. Sve najbolje u 2013 ti želim!

    ReplyDelete
  7. dobar kolaž, i godina je bila dobra... neka ti ova bude i bolja :D

    ReplyDelete
  8. Happy New Year, Sienna! It looks like you had a very stylish 2012 and I can't wait to see what 2013 will bring for you :)
    xox,
    Cee

    ReplyDelete
  9. Congratulations for all your milestones darling!! Hope this new year will bring you more succes and happiness!!
    xoxo
    Patricia

    http://misstoptenimage.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Happy New Year..
    Really nice informations about Fashion.
    Thanks for this informative post. It help me a lot. And it gave mo ideas on how to make more money in marketing business. I hope lots of people visit this site so they can easily learn this informative post.
    McDesert Safari

    ReplyDelete

Thank you everybody for your comments, I love reading them! If you like my blog, please follow me:)

Subscribe