Using Pinterest?

1/20/2013



I've been using Pinterest for quite some time, and I just realized I've never actually made a post about it... Since I love using it, I think it deserves a post on my blog :)
I'm sure that you all know what Pinterest is by now, but in case you don't know, go to their site, and see what it's all about. Basically, you can create your own virtual boards and pin different stuff you like.
It doesn't have to be fashion - whether you're into interior design (like me), food, movies, music, or something else, I'm sure you'll like Pinterest. It's a very cool, creative site, and also pretty addictive. Once you start pinning, you can't stop!
If you're using Pinterest, you can follow me HERE.
Tell me what you think about it :)
xoxo S.
_________________________________
Prijevod:
Koristim Pinterest već neko vrijeme, i upravo sam shvatila da nikad zapravo nisam napravila post o toj stranici... Pošto ju jako volim koristiti, mislim da zaslužuje post na mom blogu :)
Sigurna sam da do sada već svi znate što je Pinterest, ali u slučaju da ne znate, otiđite na njihovu stranicu, i pogledajte o čemu se radi. Uglavnom, možete stvarati svoje virtualne ''ploče'' i pinati različite stvari koje vam se sviđaju. Ne mora to biti moda - bilo da volite dizajn interijera (kao ja), hranu, filmove, glazbu, ili nešto drugo, sigurna sam da će vam se svidjeti Pinterest. To je jako cool, kreativna stranica, i također jako brzo stvara ovisnost. Jednom kad počnete pinati, ne možete prestati!
Ako koristite Pinterest, možete me pratiti OVDJE.
Recite mi sto mislite :)
xoxo S.



You Might Also Like

5 comments

  1. Obožavam ga! Često i na svom blogu objavim pokoji diy-post s idejama koje tamo pronađem. A stvarno ima svega, i prava je ovisnost :)

    ReplyDelete
  2. Your blog is so cute, really!
    I'm your new follower.
    If you want to be mine reader, you can find me on
    www.detailsdestyle.com
    kiss

    ReplyDelete
  3. I signed up to Pinterest, but never really did anymore with it. you've inspired me to start adding to my boards!

    http://forcailini.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you everybody for your comments, I love reading them! If you like my blog, please follow me:)

Subscribe