NEW IN | Garmin Vivofit

1/08/2015


Svima nam je jasno da se zimi malo teže natjerati na fizičku aktivnost, zar ne? Najljepše je sjediti u toplini svoga doma, pokriti se dekicom i gledati filmove, naročito u ovo vrijeme oko blagdana. Unatoč tome, ne bi nikako trebali zaboraviti na fizičku aktivnost, te barem malo šetati svakoga dana kako bi pozitivno utjecali na svoje zdravlje, i unijeli barem nekakvu ravnotežu u svoj životni stil u ovo doba godine kada svi jedu masnu i tešku hranu. Upravo zbog toga, smatram da je jako dobro da postoji nešto što nas može potaknuti da se dovoljno krećemo svaki dan, a to su upravo tranutno jako popularne fitness narukvice. Moj izbor je Garmin Vivofit, jer smatram da najbolje odgovara mojim potrebama.


Jako ga je jednostavno koristiti, tako da ne morate biti zaljubljenik u gadgete kao ja da biste ga znali koristiti. Također, dolazi u mnogo boja, pa možete odabrati boju koja vam najviše odgovara. Ja ga koristim otprilike dva tjedna, i mogu vam reći da me baš ''natjera'' da se pokrenem. Ja sam trenutno u Zagrebu na praznicima, što znači da najviše boravim doma, te se nekad ne bih aktivirala cijeli dan, da me Garmin Vivofit ne podsjeti na to... Naime, Vivofit pokazuje broj koraka koji ste napravili u toku dana, a optimalan broj koraka koje bi čovjek u jednom danu trebao napraviti je 7500. Također, ako ste predugo na jednome mjestu, tj. ne krećete se, iznad toga broja vam se počinju pojavljivati crvene crtice, koje vas upozoravaju da morate malo prošetati. Na mene to zaista pozitivno djeluje, i svaki puta kada vidim te crvene crtice, jednostavno želim da se maknu što prije, te krenem barem malo hodati.


Garmin Vivofit se na početku vrlo jednostavno treba registrirati preko smartphonea ili kompjutera, te ga nakon toga svaki puta lagano sinkronizirate preko bluetootha, i tako možete pratiti svoje rezultate i postavljati razne ciljeve na svojim najdražim gadgetima.

Ovo su neke od glavnih karakteristika Garmin Vivofit narukvice:
 • Mjerač aktivnosti koji vam zadaje presonalizirani cilj za zdraviji život
 • Na ekranu prikazuje: broj koraka, odbrojavanje do cilja, udaljenost, potrošene kalorije, sat
 • Bežićna sinkronizacija
 • Vodootporan do 50m
 • Kompatibilan sa senzorom otkucaja srca
 • Pregled svih podataka i praćenje sna na Garmin Connect - web i mobile besplatnoj aplikaciji
 • Baterija traje više od godinu dana
 • Pakiranje sadrži narukvice u 2 veličine: manju i veću, i ATN+USB senzor za bežićni prijenos podataka u kompjuter
 • Pohranjuje preko mjesec dana cjelodnevnih aktivnosti između dvije sinkronizacije

Garmin Vivofit možete kupiti u svim bolje opremljenim prodavaonicama elektroničke opreme.
Ako imate još kakvih pitanja, slobodno ih ostavite u komentarima, rado ću vam odgovoriti.
xoxo Sienna

You Might Also Like

1 comments

 1. It's something really useful, let me know how you use it and if it works for you!
  Have an amazing week end Sienna :* <3

  Francesca
  XoXo
  MALICE'S FASHION WORLD | FACEBOOK | INSTAGRAM

  ReplyDelete

Thank you everybody for your comments, I love reading them! If you like my blog, please follow me:)

Subscribe