Firmoo.com sunglasses

6/21/2012



Hi people!
Yesterday I received an amazing pair of sunglasses from firmoo.com, and I love them.
First of all, Firmoo, the most popular online optical store, provides a large quantity of high-quality and  fashionable eyewear at the most affordable prices. With years of experience, Firmoo has gained a solid reputation and trust within 470 000 fans on Facebook (http://www.facebook.com/FirmooGlasses). 
Firmoo has launched a Free for New Buyer program for the first-time buyers. The goal of this program is to make new buyers to experience Firmoo’s quality products & good service as well as to help the people with low income to correct their vision problems. Plus, it’s easy to order and the delivery is pretty fast! Want to have a try? Just go to http://www.firmoo.com/free-glasses.html and get your FREE eyewear!  
Sounds good?! I think so!
The sunglasses I received are really good quality, well-made and stylish. They come with a cloth for cleaning and with two cases (a solid one and a soft one). Be sure to check out their site :)
xoxo S.
_____________________________
Prijevod:
Pozdrav svima!
Jučer sam dobila divne sunčane naočale sa firmoo.com-a, i super su mi.
Prije svega, Firmoo, najpopularniji optički online shop, pruža mnoštvo stylish naočala visoke kvalitete po veoma povoljnim cijenama. Sa godinama iskustva Firmoo je stekao odličnu reputaciju i povjerenje unutar 480 000 fanova na Facebooku (http://www.facebook.com/FirmooGlasses).
Firmoo je lansirao program ''Besplatno za novoga kupca'' za sve kupce koji prvi puta kupuju. Cilj toga programa je da novi kupci iskuse kvalitetu Firmoovih proizvoda i dobru uslugu, te da pomognu ljudima sa niskim primanjima da isprave problem sa vidom. Plus, jednostavno je za naručiti i dostava je prilično brza! Hoćete probati? Samo otiđite na http://www.firmoo.com/free-glasses.html i možete dobiti besplatne naočale!
Zvuči dobro?! I ja mislim!
Sunčane naočale koje sam ja dobila su jako dobre kvalitete, dobro napravljene i stylish. Dolaze sa krpicom za čišćenje i dvije futrolice (tvrdom i mekanom). Obavezno checkirajte njihovu stranicu :)
xoxo S.









You Might Also Like

8 comments

  1. that's a fantastic idea!
    these are so cool.
    i'm going to try this out.

    ReplyDelete
  2. Odlične! baš me zanima kako ti stoje, nadam se uskoro kojem outfit postu s njima! :)

    ReplyDelete
  3. LOVE the glasses! Cat eye frames are a current obsession of mine :) p.s. thanks for stopping by my blog!

    xo
    Katherine
    http://thestyletab.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ja sam vec probala naruciti jedan par i pisalo mi je da nije dostupno za hrvatsku. kako si ti narucila? :OOO

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja sam ih dobila na poklon kao blogerica, ali znam da su ljudi kod nas isto na ovaj način naručivali... ne znam kako ti ne prolazi...

      Delete
  5. Super je. Ajd stavi slike kako ti stoji. :-)

    IVANITAS

    ReplyDelete
  6. Great blog ! I am impressed with suggestions of author. First Copy Watches Bangalore

    ReplyDelete

Thank you everybody for your comments, I love reading them! If you like my blog, please follow me:)

Subscribe