Find me on www.fashionintheair.com!

6/16/2012



Hi guys!
I have some very exciting news for you! From today, I have a new, personalized domain for my blog. You can now find it at www.fashionintheair.com :)
I've wanted to do this for a long time, but I think it doesn't make any sense to do it immediately when you open a blog because you have to pay to use your own domain. I decided to do this now, because I'm really happy with the way my blog is progressing, and since this looks a lot more professional, I thought it was about time to make it happen.
The only negative thing about it is that by doing this, all my Bloglovin followers are gone, so I have to ask you to please follow me on Bloglovin again HERE, or by clicking on the Eiffel Tower in the right sidebar. Thank you so much, and I hope you like this change as much as I do :)
xoxo S.
_________________________
Prijevod:
Pozdrav svima!
Imam jako uzbudljive vjesti! Od danas imam novu, personaliziranu domenu za blog. Dakle sada me možete naći na www.fashionintheair.com :)
Dugo već želim to napraviti, ali mislim da nema smisla raditi to odmah kad otvorite blog, jer morate platiti za vlastitu domenu. Ja sam odlučila to napraviti sad jer sam jako zadovoljna kako mi blog napreduje, i pošto to izgleda puno više profesionalno, mislila sam da je vrijeme za taj korak.
Jedina negativna stvar je što su mi sa time nestali svi Bloglovin followersi, pa vas moram zamoliti da me ponovno počnete pratiti na Bloglovinu OVDJE, ili tako da kliknete na Eiffelov toranj u desnom sidebaru bloga. Što se Google Friend Connecta tiče, sve ostaje isto.
Puno vam hvala, i nadam se da vam se ova promjena sviđa koliko i meni :)
xoxo S.

You Might Also Like

5 comments

Thank you everybody for your comments, I love reading them! If you like my blog, please follow me:)

Subscribe